Klubb Kakor och Kultur på Orust 10 februari

– en konst- och kultursoaré hemma hos konstnären Björn Perborg


Program 10/2 2019 kl 15

Ida-Lovisa Rudolfsson, är en prisad konstnär med bas i Svanesund på Orust. Med broderiet som skarp penna tecknar hon personligt och igenkännbart om samtiden, vardagen och livets sneda former. Hon broderar, hon gör textila collage och installationer, och 2016 fick hon det prestigefyllda Stenastipendiet.  På kakor och kultur berättar hon om sitt konstnärsskap och visar bilder. Läs mer här.

Anna Henriksson, ursprungligen från Västerbotten har Anna under åren i Göteborg spelat flitigt med band som Judiths, Lofot och Mira Aasma. Nu väcker hon uppmärksamhet som solo artist tillsammans med producenten Anton Alvin (FLAWS). Skogen möter city. På KKK framför Anna några låtar tillsammans med Carl Bäckersten. @annahenrikssonsolo

NewOpera CO har snart nypremiär på elektronoperan Regrets. Kompositören Niklas Rydén berättar om processen fram till det färdiga verket, visar film från föreställningen och framför själv några sånger.


Värdar är Björn Perborg, konstnär, och Niklas Rydén, kompositör.Annars är det kakor, samtal och umgänge som gäller på Klubb Kakor och Kultur, en avslappnad mötesplats för alla som är intresserade av konst och av människor.

Klubb Kakor och Kultur håller soaré fem söndagar under våren 2018:
13/1, 10/2, 10/3, 14/4, 12/5. Varje gång kl. 15–18.

Ladda ned flyer här.

Adress: Gård 655, Henån           


Kontakt: info@bjornperborg, +46 706417571, niklas@atalante.org
orustKONST

Det finns mycket kultur, turism, hantverk, caféer, gårdar, konserter och utställningar på Orust. Men samtidskonsten inom de olika konstområd...